Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
  • 08-10-2022

  • Theragone

  • 1 Dakika

Roket Soba Ocak


Roket Soba - Ocak

Günümüz yaşam şartlarında içinde bulunduğumuz yoğun iş temposu, stres ve hızlı geçen zamana ayak uydurmak ve bu zamandan keyif almak oldukça zahmetli bir hale gelmişken, bizler sizler için az zamanda dilediğiniz ortamda keyif ile kullanabileceğiniz bir ürün tasarladık.

Roket ile gerektiğinde ısınıp, gerektiğinde odun ateşinde yemek yapabilirsiniz. Taşımaya uygun olan ergonomik yapısı ile evinizin balkonunda, bahçesinde, terasında kullanabileceğiniz gibi, piknik, sahil, kamp alanlarında ya da doğada istediğiniz her ortama rahatlıkla götürebileceğiniz ve kullanabileceğiniz bir üründür.

Roketi yakmak oldukça basittir. Az bir odun parçası ilave ettikten sonra tasarımındaki hava akışı sayesinde ufak bir kıvılcım ile tutuşup yanma gerçekleşir. Daha sonra ürünün üzerine sac tava, çaydanlık, taş, mermer, tencere gibi materyaller koyup istediğiniz yemeği keyifli bir şekilde yapabilirsiniz. Roketin üzerindeki hava ayarı sayesinde ateşi alçaltıp yükseltebilir, yiyeceklerin istediğiniz oranda pişmesini sağlayabilirsiniz.

Aslında geçmişte köy ortamlarında kullanılan roket soba sistemi, çok verimli ve tasarruflu ısınma sistemidir. Biz de sizin yaşamınıza renk katmak ve hayattan keyif almanın yollarınısize sunabilmek için roket soba ürünümüzü özenle tasarlayıp kurguladık. Hayatınıza renk, evinize ahenk, işinize bereket gelmesi dileğiyle...

Diğer Yazılar

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.